Managed hosting door True

Within Reach Group fuseert en past naam aan

 

Handen schudden

De Within Reach Group (WRG), moederbedrijf van Voiceworks, is een samenwerking aangegaan met investeringsmaatschappij Waterland, de Duitse unified communications specialist Swyx Solutions én het Franse softwarebedrijf Centile. De uitgebreide holding gaat voortaan verder als Within Reach en biedt in Europa oplossingen op het gebied van unified communications, een cloudgebaseerd communicatiesysteem voor meerdere kanalen en apparaten.

‘Het strategische besluit om met Waterland als investeerder verder te gaan, bouwt verder op de ‘buy & build'-strategie die we eerder hebben uitgerold. Samen met Swyx en Waterland als partner zullen we kansen aangrijpen om onze Europese groeistrategie te versnellen. Daartoe zullen wij proactief acquisities plegen en nieuwe groeimarkten aanboren’, zegt Stijn Nijhuis, ceo en medeoprichter van Voiceworks over de nieuwe groep, Within Reach.

Swyx Solutions

Swyx focust zich als verkoper van geïntegreerde communicatieoplossingen met name op het Duitse middensegment en levert daarnaast ook de softwareoplossing Swyxware als pbx-oplossing, een telefooncentrale die door een bedrijf privé wordt gebruikt. Naast een hoofdkantoor in Dortmund, heeft het ook kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en verkoopt het oplossingen via ruim twaalfhonderd resellers, verdeeld over 24 landen. Ook biedt het bedrijf sinds kort de cloudpropositie Swyxon.

Centile

De in het Franse Nice gevestigde partner Centile bedient ruim zeshonderdduizend klanten via etr ‘multitenant’ unified communication platform, waarbij één exemplaar van de software op de server meerdere gebruikers bedient. Naar eigen zeggen mag Centile enkele van de grootste Europese mobiele operators en serviceproviders tot zijn klanten rekenen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6416903). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.