Managed hosting door True

Intercept is Microsoft Azure Expert msp

 

Cloud award

Intercept, een in Zwolle gevestigde specialist in cloud oplossingen, heeft de Mircrosoft status Azure Expert managed service provider (msp) behaald. Bedrijven die worden erkend als Azure Expert MSP kunnen op grote schaal en in complexe situaties bedrijfsoplossingen op Azure leveren.

Om de nieuwe partnerstatus te bemachtigen moeten bedrijven een sterke focus op Azure hebben, naast dat ze moeten voldoen aan een reeks eisen, waaronder een bewijs van uitmuntende klantlevering en technische expertise en de succesvolle afronding van een onafhankelijke audit van de managed diensten, mensen, processen en technologie.

Intercept heeft de keuze gemaakt om alleen oplossingen te realiseren als Azure hier een onderdeel van uitmaakt. Door het dagelijks ontwerpen, implementeren en beheren van deze oplossingen, heeft het bedrijf waardevolle kennis en ervaring op het Azure cloud platform opgedaan, waardoor het naar eigen zeggen koploper is geworden als het gaat om het integreren van nieuwe Azure functionaliteiten in klantoplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6407915). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.