Managed hosting door True

Centric haalt pensioenfonds Yara binnen

 

Stichting Pensioenfonds Yara Nederland heeft de intentie uitgesproken zijn pensioenadministratie per 1 januari 2019 onder te brengen bij ict-dienstverlener Centric. Beide partijen gaan komende periode in gesprek om de transitie voor te bereiden. Tot die tijd blijft de pensioenadministratie van de internationale onderneming in gewasvoeding en chemische en milieuoplossingen in handen van een derde partij.

Als it- en administratief dienstverlener heeft Centric naar eigen zeggen veel kennis van de uitvoering van ingewikkelde administratieve processen, juist voor de financiële sector. De dienstverlener ziet een belangrijke rol weggelegd voor it in de kwaliteit van pensioenuitvoering. Hans Schrijver, cco bij Centric, ziet de samenwerking dan ook als een volgende stap van het bedrijf in de groeiambitie binnen de financiële sector.

Volgens Peter Vlaeminck, bestuursvoorzitter bij Stichting Pensioenfonds Yara Nederland, zijn de korte lijnen binnen Centric en de moderne it-gedreven processen doorslaggevend geweest in de keuze.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6407769). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Centric

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.