Managed hosting door True

Frank Grift versterkt team CSC Computer Sciences

 

CSC Computer Sciences, een ICT-dienstverlener, heeft Frank Grift benoemd tot director consulting & systems integration. In deze functie is Grift eindverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de consulting- en projectactiviteiten van CSC in Nederland.

Grift vervulde tot voor kort de functie van CEO van Quint Wellington Redwood, een internationale IT-consultancyorganisatie. Daarvoor was hij actief als manager consulting services bij PinkRoccade.

'De ambities van CSC Nederland op het vlak van outsourcing zijn zeer duidelijk,' zegt Grift. 'De laatste jaren vervulde ik een rol tussen klanten en IT-leveranciers of outsourcers. Met deze stap krijg ik de verantwoordelijkheid voor de levering van de ICT-diensten van de wereldwijde nummer drie op het gebied van outsourcing. De combinatie van mijn kennis en de kracht van de CSC-organisatie is een goed fundament om CSC in Nederland nog sterker op de outsourcingkaart te zetten.'

Grift studeerde Elektrotechniek aan de TU Delft en behaalde naast een MBA een Masters in Business Telecommunications.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/639856). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.