Managed hosting door True

Axians wint ICT Cup 2018 op Papendal

 

De top drie bij de ICT Cup 2018

Axians heeft de ICT Cup 2018 in de wacht gesleept. Aan deze tweede editie deden op Papendal 46 teams, waaronder Channelweb, uit de ict-branche mee. In het kader van dit initiatief van brancheorganisatie ICTWaarborg werd ook geld opgehaald voor de Stichting ALS Nederland; ruim twintigduizend euro.

In de voorrondes moesten de deelnemers van de 46 teams zich bewijzen in negen verschillende sporten. Zo was er een atletiekblok met speerwerpen, estafette en verspringen. In het teamblok stond minivoetbal, beachvolleybal en lacrosse op het programma. Ook moesten teams laten zien wat ze waard waren bij boogschieten, schermen en penaltyschieten.

Na de voorrondes gingen de vijf beste teams door naar de finale. Axians, Brand New Day, HP, IT4Succes en Wentzo Wireless. Daarin stonden hen een stormbaan én een te beklimmen palmboom te wachten. Uiteindelijk ging Axians er met de cup van door.

Naast het sportieve element en de gezelligheid was er ook een serieus doel: net als vorig jaar steunde de ICT Cup de Stichting ALS Nederland. Naast een actieplatform waarmee teams donateurs konden werven waren er ook teams die eigen initiatieven startten, zoals het verkopen van appeltaart, het sponseren van een sportveld en het organiseren van een barbecue. Uiteindelijk brachten de acties ruim twintigduizend euro op.

ICT Waarborg heeft al bekend gemaakt dat zij ook in 2019 de ICT Cup gaan organiseren en wel op 14 juni. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6384272). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.