Managed hosting door True

Mimecast opent datacenters in Duitsland

 

Cloud e-mail

Mimecast, de Britse specialist op het gebied van e-mailbeveiliging en -archivering, heeft twee nieuwe datacenters geopend in Duitsland. Het bedrijf heeft nu twaalf datacenters wereldwijd.

De twee nieuwe, gerepliceerde datacenters bevinden zich in Frankfurt. Ze werken met de eigen cloudinfrastructuur en MimeOS-softwarearchitectuur van Mimecast en voldoen volledig aan GDPR en de strenge Duitse wetgeving rond gegevensbescherming, aldus het bedrijf

De voorzichtige, maar pragmatische benadering van cloud in Duitsland is voor Mimecast precies de reden om snel te groeien in de regio. ‘Europese organisaties zijn bezorgd over waar hun data terechtkomen en wat er gebeurt als kritische services zoals e-mail falen, waardoor beveiligingsrisico's ontstaan en de productiviteit op de werkplek wordt verstoord’, zegt Peter Bauer, algemeen directeur van Mimecast. ‘Dankzij onze nieuwe Duitse datacenters kunnen we organisaties helpen met een strategie voor cyberweerbaarheid en de beveiliging van e-mailomgevingen.’

Mimecast werd in 2012 opgericht en heeft nu zo’n dertigduizend klanten. Bijna een op drie maakt gebruik van Mimecast-diensten als aanvulling op Microsoft Office 365. Het bedrijf baat twaalf eigen datacenters uit in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Australië, voor de kust van de Kanaaleilanden en nu ook in Duitsland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6381174). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.