Managed hosting door True

Investeerders pompen 60 miljoen in Avi Networks

 

Investering dollar groei

Cisco Investments, DAG Ventures, Greylock Partners, Lightspeed Venture Partners en Menlo Ventures investeren gezamenlijk zestig miljoen dollar in het Amerikaanse Avi Networks, een bedrijf dat zich richt op software-gebaseerde load balancing-oplossingen. Dit brengt de totale financiering van Avi Networks, dat op jaarbasis een groei van ruim 300 procent heeft gerealiseerd, op ruim 115 miljoen dollar.

Avi Networks richt sinds 2017 zijn pijlers op de Benelux. De investeringsinjectie zorgt volgens Dirk Marichal, vice president EMEA en India bij Avi Networks, voor een uitbreiding van de verkoop-, marketing- en support teams in de Benelux. Ook wordt de investering gebruikt om een nieuw channelprogramma in deze regio op te zetten.

Avi Vantage-platform

De softwareontwikkelaar en Cisco gingen eerder al een strategische samenwerking aan, wat resulteerde in het opnemen van de Avi Networks software in het Cisco productportfolio. Het Avi Vantage-platform is nauw geïntegreerd met Cisco ACI, een intent-based netwerk- en automatiseringsoplossing voor het datacenter en levert geautomatiseerde applicatiediensten met een software load balancer, een intelligente web application firewall en een elastic service mesh netwerk - een nieuw soort opstelling, waarbij iedere node is verbonden met tenminste twee andere nodes - voor op containers gebaseerde toepassingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6373289). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.