Managed hosting door True

Ziften gaat samenwerking aan met Inspark

 

Ziften, een Amerikaanse speler gericht op cloud-gebaseerde oplossingen voor het detecteren, bekijken, onderzoeken en reageren op geavanceerde cyberaanvallen op Windows, macOS en Linux-systemen, is een samenwerking aangegaan met Inspark. Het in Amstelveen gevestigde bedrijf helpt organisaties te versnellen met digitale transformatie.

‘Inspark is één van de eerste gezamenlijke Ziften en Microsoft-beveiligingspartners in EMEA, wat ons kans biedt om samen de beveiligingsmarkt voor end-to-end oplossingen in Nederland te verstoren’, zegt Greg McCreight, senior vice president worldwide channels bij Ziften. Volgens hem biedt het eigen Fast start-programma bestaande Microsoft-channel partners snel hulp bij het oplossen van cyberaanvallen op zowel fysieke, virtuele en cloud-gebaseerde systemen.

Integratie Zenith en Windows defender ATP

De samenwerking met Inspark is een vervolg op een eerder aangekondigde strategische samenwerking tussen Ziften en Microsoft, gericht op de integratie van Ziften’s Zenith eindpuntdetectie en reactie platform (edr) en Microsoft’s Windows defender ATP. ’Het is een goede cyberbeveiliging, die geschikt is voor onze klanten die kunnen profiteren van de integratie tussen Zenith en Windows defender ATP. Hierdoor ontvangen ze end-to-end bescherming en zichtbaarheid voor hun Windows- en niet-Windows systemen’, aldus Ronny de Jong, lead consultant modern workplace bij Inspark.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6367650). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.