Managed hosting door True

Vodafone/Ziggo ziet zakelijk omzet teruglopen

 

Daling

Nieuwe Europese romaningregels en een terugloop van de verkoop van het aantal mobiele telefoons hebben bij Vodafone/Ziggo het afgelopen kwartaal in de zakelijke markt gezorgd voor een omzetdaling van 6 procent.

De telecomprovider zag de opbrengst binnen de zakelijke mobiele tak dalen met 13 procent, ruim 21 miljoen euro. Veelal veroorzaakt door het verdwijnen van de roamingtarieven (acht miljoen), de overstap van zelfstandigen naar de consumentenmarkt (zeven miljoen) en een afname van opbrengsten uit mobiele databundels als gevolg van voordelige bundels uit het Vodafone Red premium plan (zes miljoen).

De totale opbrengst van Vodafone/Ziggo kwam 4 procent lager uit op 972 miljoen euro en het bedrijfsresultaat daalde het eerste kwartaal met ruim 23 miljoen naar 31 miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6354699). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.