Managed hosting door True

Faillissement voor startup Valuemaat

Bedrijf ten onder aan hoge ontwikkelingskosten

 

Het in 2015 opgerichte Eindhovense bedrijf Valuemaat is failliet. De ontwikkelaar van een softwareplatform, waarmee het midden- en kleinbedrijf geautomatiseerd hun risicoprofiel, huidige waarde en toekomstige waarde kunnen bepalen, is er niet in geslaagd investeerders te vinden voor de vervolgfase.

 Dit laat directeur Jelke Schaafsma weten in een interview met het Eindhovens Dagblad. ‘De ontwikkeling van de software heeft langer geduurd dan gepland’, concludeert Schaafsma, die aangeeft dat het bedrijf de hoge ontwikkelingskosten niet meer kon dragen. Volgens hem werd in de testfase al duidelijk dat er voor de beoogde doelgroep teveel haken en ogen aanzaten. Valuemaat richtte zich daarna tevergeefs op accountantskantoren, die samen met hun klanten gebruik konden maken van het platform.

Doorstart

De directeur, die hoopt op een doorstart van het bedrijf, begon Valuemaat drie jaar geleden samen met compagnon Rob Verbakel. Vorig jaar juni ging het bedrijf nog een samenwerkingsverband aan met de ICT Group en bedrijfsinformatiespecialist Graydon met als doel het integreren van Graydon-data met het platform van Valuemaat.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6353402). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.