Managed hosting door True

Riverbed benoemt Andy Elder tot hoofd verkoop

 

Riverbed benoemt Andy Elder tot SVP Sales EMEA

Riverbed Technology heeft Andy Elder benoemd als chief sales officer. Hij volgt Paul Mountford op, de nieuwe ceo van Riverbed. Elder begon in maart 2017 bij Riverbed als senior vice president EMEA Sales.

Elder zorgde voor groei terwijl Riverbed zich profileerde als een multi-productplatformbedrijf dat een it-architectuur levert aan digitale ondernemingen. Voorheen was hij aan de slag bij Intel Security, daarvoor werkte hij onder meer bij Rovi en Cisco. Bij die laatste werkte hij dertien jaar onder meer als vp global sales voor de sports and entertainment-afdeling.

Elder heeft de Britse nationaliteit en woonde eerder in het Midden-Oosten, Nederland en de VS. In zijn nieuwe rol als cso verhuist hij naar San Francisco. Riverbed is ondertussen al op zoek naar een nieuwe verkoopdirecteur voor de EMEA-regio.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6350736). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.