Managed hosting door True

Dividino Belux tekent akkoord met Alpha'in

 

Distributeur Dividino Belux, onderdeel van Dividino Group uit Rotterdam, heeft een akkoord getekend met Alpha'in. Beide partijen gaan hun commerciële activiteiten bundelen.

Dividino en Alpha’in werken al bijna twintig jaar samen. De samenwerking waarbij Dividino optrad als distributeur voor merken als PanzerGlass, General Mobile Android One smartphones en Duracell Mobile, zette beide partijen om nog verder de krachten te bundelen.

Alpha’in brengt de eigen merken in, waaronder Crosscall, Motorola Dect, Ideus accessoires en een reeks producten voor zowel operatoren als retail- en b2b-resellers. Ook de werknemers worden in de nieuwe organisatie ondergebracht die Dividino Alpha’in gaat heten.

Alpha’in ging in 1999 van start in Charleroi en is vooral actief in Franstalig België. Dividino Group levert vanaf het begin van zijn oprichting aan Alpha’in. Fabrikanten en vendors die actief willen zijn in België, Luxemburg en Nederland kunnen nu hun strategie, acties en promoties voor deze drie regio’s uitwerken met deze groep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6316838). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.