Managed hosting door True

Also ziet winst toenemen naar 92,5 miljoen

Ook omzet stijgt naar 8,9 miljard euro

 

stijging

In 2017 heeft het Zwitserse ict-distributieconcern Also de netto-omzet zien stijgen met 11,4 procent naar 8,9 miljard euro. De nettowinst steeg met 11,2 procent naar 92,5 miljoen euro. Dat maakt het bedrijf bekend in zijn jaarcijfers die 23 februari in zijn geheel gepubliceerd worden.

‘Dit is een uitstekend resultaat. We hebben onze doelen voor 2017 ruimschoots gehaald, terwijl we ondertussen volop bezig zijn met de transformatie van ons bedrijf’, aldus ceo Gustavo Möller-Hergt.  

Also bundelt logistieke, financiële en it-diensten samen in individuele ‘services packages’ voor klanten. In 2016 behaalde het bedrijf een omzet van acht miljard euro  en het behoort tot de grootste distributeurs van ict-producten en consumentenelektronica in Europa. In Nederland is Also sterk vertegenwoordigd sinds de overnames van ict-distributeur Actebis en printerdistributeur Alpha (tegenwoordig Also International geheten). Beide bedrijven zijn tegenwoordig in Nijmegen gevestigd. In België heeft Also een kantoor in Gent. Vanuit hier levert de distributeur zijn diensten aan klanten in België en Luxemburg.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6300404). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.