Managed hosting door True

Channelweb doet mee aan nationale ICT Cup

Team steunt met deelname Stichting ALS

 

De winnaars van de ICT Cup van 2017.

Vaksite voor het Nederlandse ict-verkoopkanaal Channelweb doet ook dit jaar mee aan de ICT Cup. Niet alleen gaan we tijdens de ICT Cup strijden om de felbegeerde Cup, ook steunen we met onze deelname Stichting ALS. De ICT Cup vindt op 15 juni plaats bij sportcentrum Papendal in Arnhem. Aan dit sport- en netwerkevenement van branchevereniging ICTWaarborg doen in ieder geval 36 organisaties mee uit de Nederlandse ict-markt. Zo zal Channelweb het moeten opnemen tegen bedrijven als HP, Netgear, Also, G Data, H&R Automatisering, Dropbox en Barracuda Networks.

Het globale programma van de ICT Cup is al bekend. Na de ontvangst zal de sportieve dag van start gaan. Tussen de sporten door is er voldoende ruimte om te netwerken met de andere teams. De dag wordt afgesloten met een borrel en barbecue. Wie er namens Channelweb gaan deelnemen, is nog niet bekend. Hoofdredacteur en teamcaptain Sander Hulsman geeft aan momenteel het ‘allersterkte team’ te formeren.

De ICT Cup is een initiatief van ICTWaarborg waarbij de organisatie inzet op teambuilding en informeel netwerken. Deelnemende partijen strijden een dag lang met elkaar om deze ICT Cup. De sportdag zal worden opgedeeld in verschillende sporten. 

Stichting ALS Nederland

ICTWaarborg steunt met de ICT Cup Stichting ALS Nederland. ALS is een dodelijke zenuw-spierziekte die iedereen kan treffen. Een voor een vallen je spieren uit. Jaarlijks overlijden er vijfhonderd mensen aan de gevolgen van deze ziekte. Met een gemiddelde levensverwachting van drie tot vijf jaar is er geen hoop op een toekomst. Rond de ICT Cup zal er ook extra aandacht worden besteed aan de strijd tegen deze genadeloze ziekte.

Deelnemers

Vooralsnog hebben 36 teams zich aangemeld voor de tweede ICT Cup in Nederland. Dit zijn Tweeweg IT, G Data, Netgear, Conceptsales, ICTWaarborg, Lemontree, Stichting ALS Nederland, Dutch Hardware Trading, Barracuda, Dropbox, HP, H&R Automatisering, Sennheiser, MKB ClickService, PinkRoccade, Tendenz, KNS Automatisering, RoutIT, Uniserver, Kendis, Retail Factory, Magna Cura, Wentzo Wireless, Ifective, Valid, Also, Valley, Heiper Ict, DSD, Strict Academy, Dufaco ICT, BNS Data Logistics, Eshgro, Brand New Day, Bright Access en natuurlijk Channelweb zelf. Het is voor organisaties nog mogelijk om mee te doen aan de ICT Cup.Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6297712). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.