Managed hosting door True

Cisco wil Skyport Systems inlijven

 

samenwerking

De Amerikaanse netwerkspecialist Cisco heeft bekendgemaakt dat het Skyport Systems wil overnemen. Dat bedrijf is gespecialiseerd in hybride cloud-omgevingen die bedrijfskritieke zakelijke toepassingen draaien.

Met de overname krijgt Cisco toegang tot Skyport’s intellectuele eigendom, software en netwerkexpertise, waarvan ook verschillende business units binnen Cisco kunnen profiteren. Beide zijn trouwens geen onbekenden van mekaar: Cisco was al eens investeerder in het privébedrijf.

De exacte voorwaarden van de overname en de prijs worden niet bekendgemaakt. Cisco laat verder nog weten dat de werknemers van Skyport overgaan naar de afdelingen Data Center – Computing Systems Product Group en Service Provider – Networking Group. Deze groepen worden geleid door respectievelijk Liz Centoni en Jonathan Davidson.

De laatste twee jaar heeft Cisco al meer dan vijftien overnames gedaan, de meeste op het gebied van de cloud, beveiliging of machine learning. Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6289627). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.