Managed hosting door True

Fusie tussen Oaktree ICT Services en Sencit een feit

 

puzzel

Oaktree ICT Services uit Zaandam en ict-dienstverlener Sencit met vestigingen in Amstelveen en Apeldoorn, gaan op in één bedrijf. De organisatie richt zich op het leveren van ict-clouddiensten en managed services voor de zakelijke markt. Bij de nieuwe onderneming gaan45 mensen aan de slag. De nieuwe directie bestaat uit Roland van der Hoek (ceo), Ronald Stroobach (coo), Mark Versteeg (cco directe sales), Stephen Kerkman (cto) en Dennis de Ree (cco partnerkanaal).

De organisaties blijven voorlopig actief onder hun eigen naam als onderdeel van de Oaktree Group. Op termijn kan de naamgeving van de ondernemingen gaan veranderen.

Overnamepad

Het nieuwe bedrijf wil zo snel mogelijk groeien door middel van een ‘buy-en-build’-strategie. Doel is om binnen drie tot vijf jaar te groeien naar een ict-organisatie met een omzet van minimaal dertig miljoen euro. ‘De financiële middelen voor het realiseren van deze ambities zijn beschikbaar en gesprekken zijn al gaande’, aldus de onderneming.

Oaktree ICT Services heeft een technische achtergrond met een eigen service- en consultancy organisatie. Daarnaast heeft Oaktree zijn eigen datacenterdiensten ontwikkeld voor de zakelijke markt. In 2016 werd WireItup overgenomen waarmee Oaktree zich ook manifesteert op het gebied van werkplekbeheer.

Sencit richt zich reeds jaren op advisering en consultancy van clouddiensten en managed services voor eindgebruikers in de zakelijke markt. In 2017 is Sencit met MDRX gefuseerd waarmee via een indirect partnerkanaal connectiviteitsoplossingen aan andere eindklanten worden geleverd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6288597). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.