Managed hosting door True

Copaco levert IBM Cloud infrastructure

 

Cloudmarktplaats

De Benelux ict-distribiteur Copaco, met onder meer vestigingen in Eindhoven en Nijmegen, voegt het IBM Cloud infrastructure-portfolio toe aan het 2tCloud-platform. Dat is een plek waar partners clouddiensten van verschillende leveranciers kunnen afnemen. Via de IBM infrastructuur-oplossingen kunnen resellers cloudinfrastructuren voor hun klanten inrichten.

In november 2016 werd de ‘IBM Connections Cloud’ toegevoegd aan Copaco's 2tCloud. Het betreft een set van social business-oplossingen. Met de toevoeging van de IBM Cloud infrastructure-oplossingen, zijn resellers nu ook in staat om een cloudinfrastructuur in te richten voor klanten. De infrastructuur-catalogus van IBM Cloud bestaat onder andere uit cloud servers, storage, load balancers, firewalls en ip-adressen. Deze kunnen worden afgenomen in een abonnementsmodel.

Resellers kunnen met IBM Cloud infrastructure een publieke, private en hybride cloudomgeving creëren voor klanten. Hierin kunnen servers en andere cloud-resources worden geïntegreerd met privénetwerken, api’s en beheersystemen. Volgens de distribiteur is het IBM-portfolio vooral een waardevolle toevoeging voor partners op het gebied van infrastructuur en uitbesteding.

Copaco-partners kunnen de IBM-cloudoplossingen zelf activeren, beheren en bundelen met diensten van andere leveranciers binnen het 2tCloud-platform.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6282056). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.