Managed hosting door True

Samsung en AED Group openen led-showroom

 

Samsung gaat zijn modulaire displays met Fine Pixel Pitch led-technologie naar de Benelux brengen via een partnerschap met AED Group. In Willebroek kunnen resellers en eindgebruikers kennismaken met de indoor led-displays.

De nieuwe reeks schermen met hoge resolutie kunnen één groot totaalbeeld weergeven door verschillende modulaire kabinetten aan elkaar te schakelen. Voor de distributie op Benelux-niveau werkt Samsung samen met AED Group, een gevestigde naam op de markt voor professionele audiovisuele oplossingen.

Speciaal voor de nieuwe schermen, opent AED een showroom in zijn hoofdkantoor in Willebroek. Het bedrijf zorgt er voor een totaaloplossing met opleiding, training, naverkoop, kalibratie, leasing en demo’s. ‘De mogelijkheid om onze klanten de technologie echt te laten ervaren is een grote toegevoegde waarde,’ zegt Filip Van Vlem, international pr & communications manager bij AED Group. ‘Het schept vertrouwen dat klanten op voorhand kunnen zien waarin ze investeren. In de nieuwe showroom komen de displays volledig tot hun recht. Bovendien is zo’n showroom met demotoestellen de geknipte locatie om onze klanten op te leiden.’

De nieuwe schermen van Samsung zijn bedoeld voor permanente installaties in vergaderruimtes, winkelcentra en auditoria. Door verschillende modulaire kabinetten aan elkaar te schakelen, beschikt de klant over meer flexibiliteit qua installatie en beeldverhouding. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6277131). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.