Managed hosting door True

Cisco neemt Indiaas Cmpute.io over

 

Contract ondertekenen

Netwerkspecialist Cisco gaat het Indiase Cmpute.io overnemen, ook bekend als 47 Line Technologies. Het bedrijf maakt software waarmee bedrijven het gebruik van clouddiensten makkelijker en goedkoper kunnen beheren.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van verschillende clouddiensten, schrijft Cisco in een persbericht. Dat brengt meer flexibiliteit mee, maar het beheren van al die diensten en het inschatten van de kosten is vaak lastig.

De software van Cmpute.io analyseert de verbruikspatronen van bedrijven bij clouddiensten en maakt daarvoor kostenbesparende strategieën op. Op die manier wordt vermeden dat er betaald worden voor diensten die weinig toegevoegde waarde bieden. Cmpute.io claimt kostenbesparingen tot tachtig procent.

Hoeveel Cisco voor het Indiase bedrijf betaalt, is niet bekend. Cmpute.io is een privé-bedrijf dat niet beursgenoteerd is. Het is de bedoeling dat de overname tegen eind januari rond is, zo laat Cisco weten. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6261107). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.