Managed hosting door True

Channelweb komt met Daily Journal tijdens ict-beurzen

Infosecurity.nl & Data Cloud Expo 2017

 

TEST channel

Als de informatiebron voor het Nederlandse reseller- en distributiekanaal komt Channelweb met een zogenaamde Daily Journal. Deze gids helpt u een keuze te maken uit het omvangrijke aanbod van de ict-vakbeurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2017 die morgen en overmorgen, 1 en 2 november 2017, plaatsvinden in Jaarbeurs Utrecht.

In de Daily Journal, die voor u klaarligt op de informatiebalie van de beurs, vindt u een overzicht van de leukste partnerborrels en zelfs een heuse bierproeverij die speciaal voor het kanaal gehouden wordt. Ook leest u in de gids waar u op de beurs toelichting op (nieuwe) partnerprogramma’s kunt krijgen en wat de mooiste momenten zijn om te netwerken.

Uiteraard bent u als reseller, leverancier of distributeur ook van harte welkom in het Computable Café tijdens het Happy Hour en kunt u de nieuwste innovaties bewonderen in het Computable Future Lab.

Beurzen

Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo vinden gecombineerd plaats op woensdag 1 en donderdag 2 november 2017 in Jaarbeurs in Utrecht. U kunt zich gratis registreren. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6236080). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.