Managed hosting door True

Copaco levert ergonomische middelen van R-Go Tools

 

Copaco gaat het portfolio van R-Go Tools distribueren. Het bedrijf uit Leerdam levert ergonomische hulpmiddelen, waaronder speciaal ontworpen muizen, toetsenborden, monitorverhogers en laptop- en tabletstandaards. Hiervoor hebben de partijen een distributieovereenkomst getekend.

‘Door de samenwerking met Copaco hopen we in de Benelux onze producten beter beschikbaar te maken. Daarbij was het belangrijk te kiezen voor een partner met een sterke en brede positie in de Nederlandse en Belgische ict-markt’, vertelt R-Go Tools-ceo Vincent Bons.

Copaco

Copaco is een ict-distributeur in de Benelux (Eindhoven en Aalst) en Frankrijk, en heeft zo’n vierhonderd medewerkers in dienst. Het aanbod bestaat uit ict-producten zoals computers, printers, netwerken, data-opslag, mobiele telefonie, software en domotica-oplossingen. Ook levert het diensten op het gebied van servers, storage, mobility en cloud.

Channel Awards 2017

Copaco is genomineerd voor vier channel awards: Broadliner of the Year, Specialized Distributor of the Year, Cloud Distributor of the Year en Best Reseller Distribution Program of the Year.

Breng nu een stem uit op de genomineerden. Dit kan tot en met 12 november.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6235448). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.