Managed hosting door True

Partnerprogramma MGE UPS Systems

 

MGE UPS Systems, heeft onder de naam ’Privilege Programma’ een nieuw programma ontwikkeld voor haar channel partners (resellers, VARs en distributeurs).

Het programma moet uiteindelijk leiden tot een verhoging van de winstmarges, het ontwikkelen van nieuwe bronnen van inkomsten en de mogelijkheid om een nog waardevoller deel van het MGE netwerk te worden. De deelnemers aan het programma profiteren van MGE’s interne sales support, training en marketing assistentie en omvat het totale productscala van het bedrijf. Het Privilege Programma is bestemd voor het hele netwerk, ongeacht het niveau van de partner. Bij verschillende niveaus valt te denken aan reseller, VAR of distributeur. MGE biedt volwaardige sales en service support, inclusief training aan de ’MGE Power Academy’, toegang tot MGE’s field support services en op maat te maken marketing campagnes.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/623). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.