Managed hosting door True

ISS en Copaco sluiten Benelux-partnership

 

Internet Security Systems en Copaco Nederland hebben een Benelux-partnership gesloten voor de distributie van de ISS Proventia alles-in-één-beveiliging-appliances. De samenwerking richt zich vooral op levering van de Proventia M Series, beveiligingsoplossingen voor vestigingen en middelgrote ondernemingen.

Copaco Nederland en ISS zullen gezamenlijk een aantal bewezen concepten ontwikkelen en resellers opleiden op beveiligingsgebied, onder meer door seminars en de ISS Sales Academy.

Met Proventia M appliances kunnen vestigingen en middelgrote ondernemingen zich beschermen tegen online aanvallen en tegen productiviteitsverlies als gevolg van spam, ongewenste web content en netwerk-downtime. Volgens de makers hoeven bedrijven met de M10 niet langer allerlei afzonderlijke oplossingen aan te schaffen, te implementeren en te beheren. Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam X-Force van ISS voorziet Proventia-beveiliging-appliances voortdurend van de meest recente beschermingsupdates.

'Met ISS spelen we in op twee behoeften: de toenemende vraag in het MKB naar complete, geïntegreerde en betaalbare beveiligingsoplossingen, en het gebrek aan tijd en kennis om deze oplossingen effectief en efficiënt in te zetten en te beheren,' aldus Iwan Kuijpers, General Business Unit Manager van Copaco Nederland. 'ISS is in onze ogen een marktleider op beveiligingsgebied en door de geboden totaaloplossingen een waardevolle aanvulling op ons portfolio.'

'De Proventia M-beveiliging-appliances zijn speciaal ontwikkeld voor vestigingen en middelgrote bedrijven, een markt die Copaco Nederland bij uitstek kent,' aldus Jos Nijsen, Country Manager Nederland van Internet Security Systems. 'Bovendien bieden we de resellers van Copaco Nederland nu direct toegang tot de laatste ontwikkelingen op beveiligingsgebied via de ISS Sales Academy.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/620624). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.