Managed hosting door True

Arrow biedt Microsoft-trainingen in EMEA-regio

 

Training

Leverancier Arrow Electronics gaat het gehele Microsoft-trainingsportfolio leveren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De overeenkomst is ‘een bevestiging van de bestaande overeenkomst van Arrow als Microsoft Learning Partner en betekent een uitbreiding van zijn geografische dekking. Met de overeenkomst wordt de bestaande distributieovereenkomst tussen beide bedrijven verder uitgebouwd en versterkt’, aldus de partijen.

Het trainingsaanbod loopt uiteen van de Microsoft cloud-oplossingen tot certificeringgerelateerde trainingen en omvat de online trainingsmodules Open edX Learning Platform en Microsoft On Demand. Trainingsonderwerpen zijn: Azure en Dynamics CRM, Windows Server en Client, Office 365, Exchange, Sharepoint, Skype for Business, SQL en datamanagement-oplossingen en PowerShell, Visual Studio & .Net.

Bart van Rheenen, algemeen directeur Arrow ECS Benelux: ‘Cloudoplossingen staan centraal in onze strategie en educatie is een belangrijk onderdeel van de value added-diensten van Arrow. Op deze wijze kunnen wij resellers en relaties ondersteunen met gedegen productkennis en vaardigheden. We zijn blij met de variëteit aan trainingsmethoden die Microsoft aanbiedt. Online leeroplossingen zoals Open edX zijn volledig in lijn met onze eLearning-strategie en vormen een mooie aanvulling op de Arrow-catalogus aan digitale leerproducten.’ 

Channel Awards 2017

Arrow ECS is genomineerd voor de Channel Awards 2017 in de categorieën ‘Channel Personality of the Year’, ‘Value Added Distributor of the Year’ en ‘Cloud Distributor of the Year’.

Op 6 december maakt Channelweb de winnaars bekend tijdens een awardshow. Stemmen kan tot en met zondag 12 november.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6203915). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.