Managed hosting door True

Bell Microproducts gaat Panda Software distribueren

 

Fabrikant Panda Software en Bell Microproducts hebben een distributieovereenkomst afgesloten. Laatstgenoemde gaat Panda's beveiligingssoftware in het Nederlandse business-to-business segment verkopen.

Beide partijen werkten in België al samen en omdat beide een Benelux-organisatie hebben, lag een samenwerking op de Nederlandse markt voor de hand. Bell Microproducts is van oudsher gespecialiseerd in storage, maar doordat back-up en beveiliging steeds nader tot elkaar komen, gaat de distributeur nu dus ook beveiligingsoplossingen aan zijn klanten leveren. Ruud Groeneboer, managing director Panda Software Benelux: ‘We zijn uiterst verheugd over de samenwerking met Bell Microproducts. Bell bereikt een andere doelgroep en boort zo voor Panda een nieuw marktsegment aan. Dit betekent een perfecte aanvulling op de reeds bestaande samenwerking met andere distributeurs.’

Tot voor kort was Stebis de enige distributeur die het business-to-business segment van Panda Software voorzag, maar nu wordt Bell Microproducts daaraan toegevoegd. Stebis verzorgt ook samen met Alcom en Actebis het retail-segment, en laatstgenoemde zal binnenkort eveneens het business-to-business segment gaan bedienen.

Medewerkers van Bell Microproducts krijgen een technische training en sales support van Panda Software en ook de resellers van de distributeur zullen door de fabrikant bekend gemaakt worden met de Panda-producten. Bell Microproducts zal na verkoop geen technische support gaan leveren; dat wordt door Panda Software zelf gedaan. ‘Met Panda bieden we onze klanten een beveiligde storage-omgeving,’ aldus Olaf Ouwens, softwareverantwoordelijke bij Bell Microproducts. ‘Dit is een ideale kans om een extra dimensie aan onze services toe te voegen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/607706). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.