Managed hosting door True

NAI blaast bod op McAfee.com nieuw leven in

 

HAARLEM - Network Associates (NAI) heeft zijn bod op de resterende uitstaande aandelen in spin-off McAfee.com opnieuw gestand gedaan.

De leverancier van antivirussoftware had een korte pauze ingelast, nadat de Amerikaanse beurswaakhond Sec een onderzoek begon naar de boekhoudpraktijken van NAI over het fiscale boekjaar 2000. Maar het softwareconcern acht inmiddels de tijd rijp om weer met het aanbod op de proppen te komen.   Network Associates heeft al aangegeven dat het voor het resterende belang in McAfee.com circa 210 miljoen dollar over heeft. Het management van McAfee heeft het bod inmiddels al als ’te laag’ van de hand gewezen.   Medio maart werd bekend dat Network Associates de aandelen van McAfee.com die in particuliere handen zijn wil terugkopen. De leverancier van beveiligingssoftware bezit al 75 procent van McAfee.com, dat in 1999 door de toenmalige president-directeur William Larson naar de beurs werd gebracht. Het wil nu de overige 25 procent terug om McAfee.com en Network Associates weer samen te voegen. Sinds George Samenuk in januari 2001 het stokje van Larson overnam, heeft Network Associates al meer verzelfstandigde bedrijfsonderdelen teruggebracht onder de paraplu van het moederbedrijf.   Marten Dijkstra  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6072). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.