Managed hosting door True

Arrow in zee met HPE voor België en Luxemburg

 

Handen schudden

Arrow Electronics heeft een distributieovereenkomst getekend met Hewlett Packard Enterprise voor België en Luxemburg. Arrow was al value-added distributeur van HPE in zeven landen in de EMEA-markt.

Via haar resellers in België en Luxemburg zal Arrow het volledige portfolio aan producten en diensten van HPE aanbieden, waaronder high-end servers, storage, hyper-converged infrastructuur en Aruba-networks.

‘Arrow zet sterk in op dienstverlening’, zegt Bart van Rheenen, algemeen directeur van Arrow Enterprise Computing Solutions Benelux. ‘HPE past uitstekend binnen ons value-added model en het aanbod van onze resellers van de toekomst. De producten van HPE stellen onze klanten in staat baanbrekend te zijn op het gebied van business intelligence, data analytics, IoT, open source en storage.'

Naast de bestaande disciplines als marketing- en salessupport, opleidingen en technische ondersteuning heeft Arrow een nieuw team voor HPE in België en Luxemburg opgericht.

Arrow is in 85 landen actief vanop 460 locaties. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6063740). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.