Managed hosting door True

IT-leverancier Zes overgenomen door Media Markt

 

Deal handen schudden overname

Media Markt heeft Zes, een leverancier van CE-reparatiediensten, reparatielogistiek en bijbehorende it-oplossingen in de Benelux, gekocht. De winkelketen is nu meerderheidsaandeelhouder van Zes. De in Goes gevestigde leverancier blijft zelfstandig opereren en ook het management blijft intact. Het overnamebedrag wordt niet bekendgemaakt.

‘We benutten deze samenwerking om onze servicepropositie verder uit te breiden en de organisatie nog verder te versterken’ zegt William de Ruiter, oprichter en ceo van Zes. Het aantal medewerkers van Zes zal naar verwachting groeien.

‘Deze stap past perfect in de strategie van Media Markt, waar service de komende jaren een van de belangrijkste bouwstenen vormt om de klantervaring te optimaliseren en om extra omzet te genereren’, voegt Dennis Hooijmans, coo van Media Markt Nederland, toe. 

IT-platform

ZIR Online, het it-platform van Zes waar Media Markt Nederland al mee werkt, maakt het voor klanten, leveranciers en servicecenters mogelijk om de status van reparaties terug te vinden. Aanvullend ondersteunt het platform ook de kwaliteitscontrole en evalueert het de benodigde tijd om een reparatie uit te voeren. Het platform wordt internationaal uitgerold om een consistente kwaliteit van dienstverlening te garanderen binnen Media-Saturn Holding, het moederbedrijf van Media Markt. Met deze software kan Media-Saturn zelf of in samenwerking met derde partijen snel reparatie- en servicecenters opzetten. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5945203). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.