Managed hosting door True

Channelweb start met persberichtdienst Techwire

 

Publish

Channelweb start per 1 februari 2017 met Techwire. Dit is een dienst waar ict-leveranciers, pr-bureaus en eindgebruikers hun ict-gerelateerde persberichten kunnen uploaden. Deze tool is in de introductieperiode gratis. Techwire is eind januari al via een soft launch op de website van Channelweb verschenen.

De redactie van Channelweb wordt dagelijks overspoeld met interessante persberichten. Het zijn er echter zoveel, dat het voor het team van Channelweb ondoenlijk is om al deze persberichten te verwerken. Er moeten keuzes gemaakt worden wat wel en niet wordt opgepakt. En dat is zonde, want daardoor worden bezoekers van de website van Channelweb niet volledig geïnformeerd over het reilen en zeilen in de commerciële Nederlandse ict-markt.

In het verleden werkte Channelweb al met enkele formulieren waarmee persberichten konden worden ingediend. Het betrof hier productnieuws en praktijkverhalen. Op deze informatie vond eindredactie plaats en deze bijdragen werden tekstueel omgezet naar de redactionele maatstaven van Channelweb. Deze twee artikeltypen zijn nu onderdeel geworden van Techwire, en zullen net als alle overige persberichten op werkdagen binnen enkele uren na indienen op de website van Channelweb worden geplaatst.

Op de ingediende persberichten vindt dus geen eindredactie meer plaats. Om toch de kwaliteit van de content te borgen, heeft Channelweb wel enige spelregels opgesteld voor de plaatsing van persberichten. Zo moet het bericht relevant zijn voor de commerciële ict-markt in Nederland. Ook dient er een rechtenvrije foto te worden meegestuurd in het formaat 4x3 liggend, waarin het product, de dienst of de opleiding tot uitdrukking komt. Het meesturen van logo’s is niet toegestaan. Tot slot moeten de persberichten Nederlandstalig zijn. De persberichten komen in een aparte feed op de website te staan, zodat bezoekers het verschil blijven zien tussen de redactionele content en de door externen geplaatste persberichten.

Probeer Techwire nu zelf uit of dien een persbericht in!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5941058). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.