Managed hosting door True

Meer personeel voor Netlink na goede resultaten

 

Netwerkleverancier Netlink heeft het eerste kwartaal van 2005 afgesloten met 40 procent meer omzet dan in hetzelfde kwartaal in 2004. Om deze groei voort te zetten heeft Netlink zeven nieuwe medewerkers aangesteld met expertise op het gebied van netwerkinfrastructuur, IPT en security.

De goede resultaten van het eerste kwartaal zijn onder andere te danken aan nieuwe klanten die Netlink heeft opgetekend in de branches financiën, zorg en zakelijke dienstverlening. Tevens heeft Netlink haar productportfolio uitgebreid met nieuwe netwerk-, IPT- en security-oplossingen, zoals Net Report en Witness -producten en is het serviceaanbod met verschillende diensten verbreed, zoals managed IPT-services en security monitoring.

Door de uitbreiding van het productportfolio had Netlink behoefte aan nieuwe kennis in de organisatie om deze producten succesvol in de markt te zetten. Het team is daarvoor flink uitgebreid met vijf netwerkspecialisten en twee sales medewerkers. Zij vergroten de advies en implementatiecapaciteit van Netlink. Dit team beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van netwerk-, IPT- en security integratie.

‘Netlink heeft in het afgelopen kwartaal 30 procent meer omzet gerealiseerd en zal deze groei dit jaar voortzetten,’ aldus Willem Holterman, general manager bij Netlink. ‘Service wordt steeds belangrijker in ons aanbod en ik ben er dan ook van overtuigd dat ons team de juiste kennis en ervaring heeft om onze klanten van de beste producten en aanvullende diensten te voorzien.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/593392). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.