Managed hosting door True

ICTWaarborg voert vakprijzen in bij awards

 

Brancheorganisatie ICTWaarborg voegt vijf nieuwe vakprijzen toe aan de jaarlijkse ICTWaarborg Awards. Ook bij de publieksprijzen komt er een categorie bij, namelijk ‘Telecomdienstverlener van het Jaar’. De aankomende dertiende editie vindt donderdag 29 juni plaats in de Harbour Club in Amsterdam.

ICTWaarborg voert de vakprijzen naar eigen zeggen in omdat de brancheorganisatie aandacht wil schenken aan alles wat er nog meer bij ondernemerschap komt kijken. ‘Bij de nieuwe prijzen worden partijen beloond die een voorbeeld zijn op het gebied van marketing, sociaal ondernemerschap, duurzaamheid, innovatie en op individueel vlak met de prijs voor ‘ICT’er van het jaar’, vertelt een woordvoerster.

Jurering

Ook de manier waarop de winnaar wordt bepaald is voor de vakprijzen anders dan voor de publieksprijzen. Hiervoor worden verschillende stappen doorlopen, aldus de brancheorganisatie. Ten eerste legt een partij uit waarom zij een bepaalde prijs moeten winnen via een online formulier. Alle inzendingen worden vervolgens beoordeeld door een jury die de top drie per categorie zal bepalen. Wie de uiteindelijke winnaar wordt, wordt namelijk bepaald door de aanwezigen op de Awards-uitreiking. Zij mogen ter plekke hun stem uitbrengen.

Publieksprijzen

Aan de publieksprijzen is naast de bestaande categorieën ‘Zakelijk dienstverlener van het Jaar’, ‘Winkel van het Jaar’, ‘Webwinkel van het Jaar’ en ‘Servicebedrijf van het Jaar’, de categorie ‘Telecomdienstverlener van het Jaar’ toegevoegd. ICTWaarborg: ‘Deze prijs is toegevoegd omdat telecom een belangrijke rol in de ict-wereld speelt. Met deze award willen we de partijen in deze branche dan ook de verdiende aandacht geven.’ Bij het bepalen van de winnaars van de publieksprijzen wordt naar twee onderdelen gekeken: het aantal beoordelingen op de portals Automatiseerder.nl, Internetdienstverleners.nl, Telecomdienstverleners.nl, Computerwinkels.nl en Zoekcomputerhulp.nl en de gemiddelde score van de beoordelingen. Beide onderdelen tellen voor 50 procent mee. Naast de landelijke winnaars werden er ook provinciale winnaars per categorie bekendgemaakt.

ICT-branche

De ICTWaarborg Awards zijn bedoeld voor de gehele ict-branche. Niet alleen ICTWaarborg-deelnemers maken kans op een prijs; elk ict-bedrijf mag meedingen naar de winst. Bedrijven doen mee aan de publieksprijzen door hun klanten op te roepen op het bedrijf te stemmen via de portals Automatiseerder.nl, Internetdienstverleners.nl, Telecomdienstverleners.nl, Computerwinkels.nl en Zoekcomputerhulp.nl. Staat het bedrijf nog niet op één van deze portals, dan kan het bedrijf via een aanmeldingsformulier alsnog worden aangemeld. Meedoen aan de vakprijzen kan door op de site van ICTWaarborg te laten weten waarom een partij de prijs zou moeten winnen.

ICTWaarborg is sinds 2004 de brancheorganisatie voor ict-bedrijven. De organisatie telt zo’n dertienhonderd deelnemers en is gevestigd in Montfoort.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5917321). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.