Managed hosting door True

Sitecom neemt verkoopactiviteit over van Pirox

 

Om verdere uitbreiding in de Benelux te kunnen realiseren heeft Sitecom onlangs besloten een eigen toegewijde verkooporganisatie op het hoofdkantoor in Rotterdam te realiseren.

De afgelopen zes jaar werd Sitecom exclusief en succesvol vertegenwoordigd door haar actieve distributiepartner Pirox International BV. 
 
Omdat de distributie van Sitecom de grootste activiteit binnen Pirox is, hebben beide partijen uitvoerig gekeken naar de mogelijkheden voor optimale groei en efficiency. Het resultaat hiervan is dat Sitecom de verkoopactiviteit van Pirox overneemt en het gehele verkoopteam van Pirox vanaf 1 juli a.s. geïntegreerd zal zijn in de Sitecom organisatie. Hierdoor beschikt Sitecom direct over een deskundig en toegewijd verkoopteam dat een directe relatie zal gaan onderhouden met het verkoopkanaal in de Benelux. Sitecom houdt echter wel vast aan haar business model waardoor de levering van de producten via distributeurs zal blijven verlopen. Binnenkort maakt Sitecom haar nieuwe distributie partners bekend.

Als gevolg van deze overname, stopt Pirox ook met de distributie van haar overige merken zoals Logitech, Targus en Altec Lansing. Pirox zal zich in de toekomst gaan toeleggen op internationale en klant specifieke handel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/587457). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.