Managed hosting door True

Afas boekt in zes maanden 50 miljoen euro omzet

 

2016 gaat bij Afas Software hoogstwaarschijnlijk het archief in als recordjaar. Over de eerste zes maanden heeft de softwareleverancier en ict-diensverlener bijna 51 miljoen euro omzet geboekt. Het management maakt daaruit op dat over heel 2016 de omzet boven de honderd miljoen komt te liggen.

Afas Software heeft het eerste halfjaar van 2016 afgesloten met een omzet van 50.750.000 euro. Dit betekent ten opzichte van dezelfde periode in 2015 een omzetstijging van 16 procent. Daarmee zal naar verwachting aan het eind van het jaar voor het eerst de grens van honderd miljoen bereikt en overschreden worden.

‘Een mooie mijlpaal, maar we richten ons nadrukkelijk op de verdere toekomst’, aldus cfo Arnold Mars. De focus van het softwarebedrijf ligt op het nog beter bedienen van de klanten, zodat die meer profijt en rendement van het product hebben. ‘Applicatiebeheer blijkt bijvoorbeeld essentieel voor het succes van onze software. Als klanten onze producten zo goed mogelijk weten te gebruiken en te benutten, kunnen we het meeste waarde toevoegen. Dat borgen en verbeteren we continu.’ De integratie van Qlik Sense speelt ook hier een grote rol in. ‘Financiële informatie alleen is niet meer afdoende. Door het gebruik van business intelligence dashboards over alle data, wordt complexe informatie toegankelijk en vormt het de basis voor procesinnovatie en strategische beslissingen.’

Investeren en inspireren

Afas heeft als missie om ondernemend Nederland te inspireren en heeft hier in het eerste halfjaar van 2016 fors in geïnvesteerd. Het softwarebedrijf maakte bekend partner te zijn van Inspiration 360 dat op 4 oktober 2016 plaatsvindt in de Amsterdamse Ziggo Dome, het eerste grootschalige inspiratie-evenement in zijn soort voor ondernemers. Onder andere Richard Branson, Bear Grylls en Al Gore zullen daar het podium betreden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5803184). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.