Managed hosting door True

Computable onderzoekt imago ICT-bedrijven

 

Vrouw notitieblok onderzoek vragenlijst

Computable stelt jaarlijks de Computable 100 samen: een lijst met de honderd krachtigste ict-bedrijven van Nederland. Naast een financieel onderzoek dat door MBCF wordt uitgevoerd, betreft dit ook een onderzoek naar het imago van ict-bedrijven in Nederland. De markt kan zijn mening geven over deze partijen op gebied van innovatie, kennisniveau, aantrekkelijkheid als zakenpartner en de populariteit als werkgever. Er kan tot en met 12 mei 2016 gestemd worden voor het imago-onderzoek.

Ook dit jaar wordt een imagolijst samengesteld door Enigma Research. Voor de samenstelling van deze imagolijst schakelt Computable de markt in. In het onderzoek worden bedrijven beoordeeld op gebied van innovatie en kennisniveau en de aantrekkelijkheid als zakenpartner en de populariteit als werkgever. Daarnaast is er weer een nieuwe vraag toegevoegd waarmee wordt gekeken naar de belangrijkste aandachtsgebieden van zowel afgelopen jaar als komend jaar.

Om deel te kunnen nemen aan het imago-onderzoek voor de Computable 100 moesten de ict-bedrijven in Nederland in 2015 een minimale omzet hebben gerealiseerd van dertig miljoen euro. MBCF leverde een lijst aan met omzetgegevens, maar ook via Computable.nl konden ict-bedrijven een Nederlandse omzetindicatie over 2015 afgeven om toegelaten te worden tot het onderzoek. Het onderzoek start met ruim 150 ict-bedrijven.

De winnaars van het financiële onderzoek en de imago-onderzoeken worden 9 december 2016 bekend gemaakt in de jaargids Computable 100.

Stemmen

Stemmen voor het jaarlijkse imago-onderzoek van Computable kan tot en met 12 mei 2016 op http://www.ersm.nl/computable.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5750645). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.