Managed hosting door True

Global Knowledge Microsoft Gold Certified Partner

 

Global Knowledge heeft de Microsoft Gold Certified Partner status bereikt. De IT-opleider is al 13 jaar gecertificeerd als Microsoft partner voor Learning Solutions.

Binnen de Certified Technical Education Centers (CTEC’s) brengt de Gold Learning Partner status een onderscheid aan tussen partners waarmee Microsoft primair zaken doet. Om de status van Gold Certified Partner te behalen, moet voldaan worden aan een aantal criteria. Zo wordt niet alleen gekeken naar het aantal gecertificeerde medewerkers binnen het bedrijf, maar ook naar opleidingstrajecten die tot een succesvol einde zijn gebracht. Piet Hompus, Algemeen directeur van Global Knowledge Nederland, ziet de toekenning van de Gold Status als een bevestiging van de professionaliteit: ‘Omdat we al jarenlang Microsoft trainingen verzorgen en ook zelf trainingen op maat ontwikkelen, zijn we nauw betrokken bij Microsoft leeroplossingen. Het bereiken van de Gold status is dus voor onszelf, maar ook voor onze huidige en toekomstige partners en klanten een erkenning en bevestiging van onze professionaliteit als IT- opleider. En daar zijn we natuurlijk trots op.’ Ook Microsoft is verheugd met de toekenning. Wim van Vliet, Microsoft Skills manager, beschrijft de certificering als een logische stap. ‘Global Knowledge beschikt al jaren over kwalitatief hoogwaardige Microsoft Certified Trainers. Levert maatwerk van hoge kwaliteit en speelt snel in op de opleidingsvragen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5712). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.