Managed hosting door True

Telindus Partner of the Year-award Cisco

 

Netwerkintegrator en –dienstverlener Telindus heeft van Cisco Systems de Global EMEA Partner of the Year-award ontvangen.

De award beloont het feit dat Telindus de verwachtingen op het gebied van sales, training en certificatie met betrekking tot de netwerk- en securityproducten van Cisco Systems meer dan waar heeft gemaakt in de 15 landen waar Telindus actief is. Tevens is de award een bevestiging van het succesvolle partnership tussen beide bedrijven op de transportmarkt, voor het aanbieden van volledig geïntegreerde surveillance-oplossingen. Gaby Lips, Country Manager Telindus Nederland: “Deze award is een blijk van waardering van Cisco Systems voor onze succesvolle lange-termijnpartnership. Telindus ontwikkelt niet alleen innovatieve oplossingen en kostenefficiënte netwerkinfrastructuren voor carriers en bedrijven, maar we lopen ook voorop in de markt als het gaat om nieuwe technologieën en hoogwaardige technische support, dit alles uiteraard binnen de grenzen van wat klanten van ons vragen en verwachten. Deze award onderstreept het no-nonsense karakter van onze implementaties.” Ezard Overbeek, Vice President EMEA van Cisco Systems: “Telindus heeft bewezen dat het mogelijk is om in een neergaande markt goed te blijven presteren. Wat Telindus onderscheidt van het gros van de partners is hun sterke commitment aan Cisco en hun kennis van onze producten. Dat is de basis waarop ze door heel Europa contracten hebben gewonnen. Ik feliciteer ze met deze prachtige prestatie en ben verheugd dat ik dit succes kan onderstrepen met onze Global EMEA Partner of the Year-award.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5688). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.