Managed hosting door True

Jeroen Kok nieuwe Director Operations PQR

 

Jeroen Kok volgt Ewout Alewijnse op als director operations voor PQR. Alewijnse blijft bij de trusted advisor en gaat zich met zijn nieuwe functie als ‘organisational change manager’ focussen op organisatieontwikkeling.

PQR richt zich op een rol als trusted advisor in het kanaal. Volgens de organisatie verandert het uitgebreide aanbod van complexe it-oplossingen snel waardoor klanten steeds vaker behoefte hebben aan strategisch advies. PQR past daarom het dienstenportfolio aan. Naast het team van solution architecten dat begin dit jaar werd uitgebreid, kondigde de reseller op IT-Galaxy aan dat zijn dienstenportfolio verrijkt is met PQR Lifecycle Services, waardoor de organisatie klanten nu ook in de beheerfase beter kan ondersteunen.

Om adequaat te kunnen blijven reageren op ontwikkelingen op het gebied van cloud, XaaS, migration services, orkestratie en software defined oplossingen heeft PQR nu een innovatieteam in het leven geroepen. Dit team is gecreëerd om innovatie-initiatieven vanuit de organisatie te verzamelen, te analyseren en, indien relevant, uit te werken. Ewout Alewijnse gaat het team leiden in de rol van organisational change manager. Met deze aanstelling draagt Alewijnse een gedeelte van zijn werkzaamheden over aan Jeroen Kok, die dus de functie van director operations zal bekleden.

Advies uitdiepen

Jeroen Kok werkte hiervoor als country manager technology support bij HP Nederland. Hierbij was hij verantwoordelijk voor het leveren van services rondom het datacenter. Bij PQR neemt hij management operations, de aansturing van unitmanagers en projectmanagement voor zijn rekening. De Kok over de overstap: ‘PQR kiest ervoor om de nadruk te leggen op strategische advies en aanvullende diensten in de beheerfase. Als director operations kijk ik er naar uit om de rol van PQR als advies- én implementatiepartner verder uit te diepen en het operations team te mogen begeleiden en aansturen.’ 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5651736). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.