Managed hosting door True

ICTpartnergezocht matcht reseller met klant

 

Match

ICTpartnergezocht.nl is de nieuwe matchmaking-tool voor fabrikanten, distributeurs, resellers en eindklanten. Via een online marktplaats worden ict-partners aan eindklanten gekoppeld. Aan de hand van filters worden mogelijke samenwerkingen binnen vijf seconden voorgesteld.

Cassim Leeuwenburgh werkte bij een reseller voordat hij ICTpartnergezocht.nl oprichtte. Leeuwenburgh heeft zelf saleservaring en merkte vaak dat hij vaak zonder resultaat naar een afspraak ging, waarbij een samenwerking uiteindelijk niet doorging omdat de klus niet bij het bedrijf paste of als offertevergelijking werd gebruikt. Daarbij kreeg hij vaak de vraag vanuit opdrachtgevers hoe zij de zoektocht naar een goede ict-specialist moesten aanpakken. Met die gedachte is hij dit nieuwe matchingplatform gestart.

ICTpartnergezocht.nl is een platform waar opdrachtgevers ict-partners kunnen vergelijken op onder andere specialisme, regio, en bedrijfsgrootte. Ict-professionals kunnen zelf hun profiel bewerken om nieuwe opdrachtgevers te overtuigen van hun kwaliteit en kunnen. Opdrachtgevers kunnen vervolgens hun wensen selecteren en hebben de mogelijkheid om een review achter te laten na afloop van de opdracht. Dit kan nieuwe opdrachtgevers helpen bij hun keuze.

Eindklanten en resellers kunnen zich gratis aanmelden op het platform. Fabrikanten en distributeurs betalen een bijdrage voor een profiel en financieren daarmee het platform. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5618635). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.