Managed hosting door True

Sana Commerce gecertificeerd for SAP Business One

 

Certificaat

De geïntegreerde B2B e-commerce oplossing van Sana Commerce is gecertificeerd voor SAP Business One. Dit houdt in dat Sana’s geïntegreerde webshop voldoet aan alle kwaliteitseisen van, en comptabiliteit. Het is de eerste e-commerce oplossing die voor SAP B1 wordt gecertificeerd.

Sana moest om voor de certificering in aanmerking een uitgebreide documentatie aanleveren en aan verschillende eisen voldoen ten aanzien van de kwaliteit van de technische oplossing. Sana’s e-commerce oplossing heeft alle twintig van de door SAP uitgevoerde testen doorstaan.

Michiel Schipperus, ceo van Sana Commerce, benadrukt het belang van een geïntegreerde e-commerce oplossing. 'Sana heeft altijd tot doel gehad om een naadloze, geïntegreerde e-commerce oplossing te leveren. Het behalen van deze certificering bevestigt dat onze SAP B1 integratie aan de hoogste eisen voldoet. We zijn erg trots dat we de eerste e-commerce oplossing zijn die deze certificering mag ontvangen. Voor SAP B1 gebruikers is er nu een betrouwbare en professionele e-commerce oplossing beschikbaar die in het ERP systeem geïnstalleerd wordt.'

Over Sana Commerce

Sana Commerce levert geïntegreerde B2B e-commerce oplossingen voor groothandelaren en producenten die werken met SAP en Microsoft Dynamics. Met ruim 100 internationale partners en meer dan 125 medewerkers, verspreid over 6 kantoren, heeft Sana Commerce meer dan 1.000 succesvolle geïntegreerde webshop installaties gerealiseerd. Sana Commerce is Gold Microsoft partner, lid van de Dynamics President’s Club 2015, gecertificeerd (CfMD) voor Microsoft Dynamics NAV & AX, SAP Partner en gecertificeerd voor SAP ECC en B1 integratie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5611230). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.