Managed hosting door True

WestconGroup gaat Pulse Secure distribueren

 

Handen schudden

WestconGroup gaat de volledige lijn van SSL VPN- en Mobile Security-oplossingen van Pulse Secure op de markt brengen en distribueren. Hiervoor hebben beide partijen een distributieovereenkomst getekend.

Pulse Secure is een leverancier voor toegangs- en mobiele beveiligingsoplossingen voor bedrijven en serviceproviders. Westcon gaat SSL VPN- en Mobile Security-oplossingen van Pulse Secure op de markt brengen en distribueren, met inbegrip van de nieuwste gecentraliseerde console voor beheer, beleid en governance, Pulse One. 

De oplossingen zijn door de klant eenvoudig te implementeren en bieden beheerde toegangsoplossingen voor moderne byod- en cloud-omgevingen.  Ze zijn binnen dertig minuten out-of-the-box te configureren, te installeren en te implementeren.

Acceptatie

Volgens Doug Erickson, vice presitent Worldwide Partners bij Pulse Secure weerspiegelt de uitbreiding van het distributeursnetwerk van Pulse Secure de groeiende acceptatie van mobiele beveiligingsoplossingen en de toenemende vraag naar producten met geavanceerde beveiligingsfuncties. ‘We zijn blij dat we kunnen samenwerken met een bewezen distributeur zoals WestconGroup. Hun staat van dienst in de ondersteuning van VAR's bij het effectief verkopen van technologieoplossingen aan een groot aantal verschillende klantorganisaties is indrukwekkend. De overeenkomst garandeert een uitgebreid sales engagement-proces voor het kanaal van Pulse Secure en springt beter in op mondiale behoeften dankzij ons nieuwe Connect Now partner-programma.’

Willem de Haan, senior vice president en practice lead van Westcon Security Solutions EMEA, over de samenwerking: 'De Pulse Secure-portfolio ondersteund door Westcon Security Solutions  stelt onze partners in staat om een byod-beveiligingsstrategie te beheren en te implementeren waarmee ze zich kunnen onderscheiden in het snel veranderende IoT landschap.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5610168). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.