Managed hosting door True

DHPA krijgt nieuwe voorzitter

 

Sven Visser, de nieuwe voorzitter van DHPA

Het samenwerkingsverband van Nederlandse cloud- en hostingaanbieders, Dutch Hosting Provider Association (DHPA) heeft een nieuwe voorzitter. Sven Visser vervangt Jan Willen des Tombe.

De stichting DHPA is een samenwerking van 32 hosting- en cloud providers en hun leveranciers. Jan Willen des Tombe, directeur van IS Group,  staat zijn voorzitterschap af om voorzitter  te worden van de Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL). Des Tombe blijft wel als lid van het bestuur betrokken bij de DHPA. De nieuwe voorzitter Sven Visser, commercieel directeur van Cyso, is één van de oprichters van de DHPA en vervulde vanaf het beging de positie van secretaris. Die functie wordt nu vervuld door Eric Vredeveldt, directeur van Previder Datacenters.

Visser wilt zich gaan richten op de oorspronkelijke missie van de DHPA, kwaliteitsbewaking. ‘De DHPA maakt onderscheid in de zeer diverse hostingmarkt. Kwaliteitsbewaking staat hierbij centraal. Wie in zee gaat met een DHPA-deelnemer krijgt de garantie dat deze partij betrouwbaar is. Ik wil de DHPA graag helpen bij deze missie’, legt Visser uit.

Belangen

Des Tombe geeft aan de belangen van de DHPA te vertegenwoordigen bij DINL. ‘Nu DINL een aantal branche-overschrijdende onderwerpen op zich neemt kunnen de aangesloten organisaties terug naar hun kern. Dat is precies wat de DHPA nu gaat doen. Vanuit mijn bestuursfunctie bij de DHPA neem ik plaats aan tafel bij stichting DINL en vertegenwoordig hier de belangen van de DHPA.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5600303). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.