Managed hosting door True

Dell verkoopt Microsoft Surface Pro 3 direct

 

Dell gaat als direct reseller Microsoft Surface Pro 3 tablets verkopen voor de zakelijke markt. De pc-leverancier verwacht vooral op het gebied van support en services een toevoeging te zijn. De verkoop start dit jaar nog in Noord-Amerika en in 2016 in de rest van de wereld.

De Surface Pro wordt verkocht via Dell.com/work waar ook diensten zoals Dell Hardware Warranty, ProSupport met Accidental Damage Service, Configuration en Deployment Services worden verkocht.

De devices werden eerst door een select aantal resellers verkocht, maar verschillende resellers voelden zich gepasseerd. Om die reden heeft Microsoft de Autorized Device Distributors (ADD) Tech Data, Also en Ingram Micro de kans gegeven om per 1 september een aantal unmanaged/tier-2 Authorized Device Resellers (ADR's) aan te stellen. Deze resellers worden alleen door de distributeur ondersteund. De premium Tier-1 partners blijven toegang krijgen tot aanvullende marketing en demo-programma’s, direct management en marketing- en sales support van Microsoft Nederland.

Hoewel er een paar jaar eerder nog verlies werd gemaakt, zijn de 2-1 devices die werken als notebook en tablet steeds meer in trek in de zakelijke markt. In het laatste gebroken boekjaar kwam 1 miljard van de 3,6 miljard dollar die Microsoft verkocht aan Surface tablets uit de zakelijke markt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5600033). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.