Managed hosting door True

Progress neemt financiële softwarefabrikant over

 

Voor 25,4 miljoen dollar kocht Progress het Britse Apama, dat software maakt voor de verwerking van realtime informatiestromen. De software wordt volgens Progress veel gebruikt bij financiële instituten en handelshuizen. Een nieuwe toepassingen, die naar verwachting een flinke groeimarkt vertegenwoordigt, is de verwerking van realtime-gegevens van RFID-tags (radio frequency identification) om zo de hele voorraadketen te kunnen beheren.

Progress, een leverancier van softwaretechnologie en diensten voor de ontwikkeling, implementatie, integratie en het beheer van oplossingen voor e-business, zal de groei van Apama direct versnellen door middel van de uitbreiding van de verkoop-, dienstverlenings- en ondersteuningsactiviteiten in Boston, Chicago, Londen, München, New York, Parijs, San Francisco en Tokio.

'Naar onze mening is de combinatie van Apama en Progress uitstekend nieuws voor onze bestaande en potentiële klanten in de financiële dienstverlening,' aldus Peter Sliwkowski, president van de ObjectStore-divisie van Progress Software. 'ObjectStore zal de wereldwijde expansie van Apama versnellen en ondersteuning voor de infrastructuur bieden om baanbrekende producten op basis van innovatieve technologie te leveren. Ook zullen we het Apama-platform aanvullen met onze event database, real-time gegevensdiensten, enterprise service bus en dataconnectiviteit.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/556986). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.