Managed hosting door True

Also legt partners in de watten bij Sail 2015

 

Het Also Exclusive Partner Event 2015 2.0, dat gisteren bij Sail Amsterdam plaatsvond, was volgens de distributeur een groot succes. Met het exclusieve Also-schip was men getuige van het grootste nautische evenement van Europa. Also organiseert twee keer per jaar een Exclusive Partner Event waar het persoonlijk contact tussen resellers, leveranciers en Also centraal staat.

‘Na het ontvangst in Sail Village zijn we aan boord gegaan van ons schip en zijn we naar het hart van Sail gevaren’, zegt Dominick Joosten, marketing en e-business manager bij Also Nederland. ‘De sfeer was ontspannen en onderweg konden we genieten van de indrukwekkende schepen en de stad Amsterdam. De avond werd afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. We zijn ontzettend trots op het succes van het evenement, wat dit jaar voor de negende keer plaatsvond. Mede dankzij de unieke locatie was het een onvergetelijke avond.’

Sail Amsterdam is met het decor van de internationale tall ships het grootste publieksevenement van Nederland. Sinds 1975 is Sail ook uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim zeshonderd schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven in Amsterdam. Van 19 tot en met 23 augustus 2015 wordt Sail voor de negende keer georganiseerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5565594). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.