Managed hosting door True

Intermec Technologies breidt Benelux verkoopteam uit

 

Intermec Technologies, een leverancier van totaaloplossingen voor supply chain management, heeft zijn verkoopteam uitgebreid. Vanaf heden zal Michael Wanzeele als partner manager het Benelux-verkoopteam ondersteunen.

De voornaamste taak van Michael Wanzeele zal zijn om de ingezette groei van Channel Sales in de Benelux verder uit te breiden. Hij zal dit onder meer trachten te bewerkstelligen door een optimalisatie van de informatiestroom tussen Intermec, zijn partners en de eindklant.

“Als onderdeel van een grote multinational biedt Intermec vele interessante mogelijkheden. Omdat het technologisch leider is in een markt die volop in beweging is, denk vooral aan de ontwikkelingen omtrent automatische identificatie zoals RFID momenteel, heeft Intermec veel te bieden. Ik ben dan ook vol vertrouwen over de uitdagingen in mijn nieuwe functie,” verklaart Michael Wanzeele.

Tijdens zijn loopbaan heeft Michael reeds commerciële functies bekleed bij gevestigde bedrijven waaronder KPN, Essent en Mobistar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/554787). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.