Managed hosting door True

Cisco Multinational Certification voor Telindus

 

Telindus heeft de Multinational Cerfication voor EMEA verkregen doordat het bedrijf voldoet aan het criterium van een Gold-status in minimaal vier landen.

Telindus heeft de Multinational Certification voor EMEA verkregen van Cisco Systems. Het Cisco Channel Partner Programma voorziet Telindus in de mogelijkheid om de kennis op het gebied van sales, implementatie en support van de netwerkoplossingen van Cisco Systems te vergroten. Cisco Systems beveelt Telindus als Multinational Certified Partner aan bij haar Global Accounts om het netwerkonderhoud te doen bij hun EMEA-vestigingen.   Telindus heeft de Multinational Cerfication voor EMEA verkregen doordat het bedrijf voldoet aan het criterium van een Gold-status in minimaal vier landen. Telindus heeft deze Cisco Gold-certificatie in Nederland, België, Luxemburg, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië. Daarnaast heeft Telindus de Silver-certificatie behaald in Spanje en Duitsland.   ’Het doel van het certificeringsprogramma is om de expertise bij onze partners verder uit te bouwen’, aldus Edzard Overbeek, vice president, EMEA channels en alliances van Cisco Systems. ’De Multinational Certification-status laat zien dat Telindus zich commit aan het hoogste niveau van netwerkkennis en –diensten en klanttevredenheid in EMEA.’   Belangrijke onderdelen van het Cisco Partner Certification Program zijn technische en salestrainingen. Daarnaast verzekert het programma de klant van een consistente hoogwaardige ondersteuning door het stellen van hoge eisen aan partners op het gebied van netwerkexpertise en –support.   Cisco gecertificeerde partners genieten diverse voordelen, zoals een vermelding op de Cisco Partner Locator (waardoor potentiële klanten deze partners eenvoudig kunnen vinden); toegang tot afgeschermde delen van Cisco-websites met trainingen, marketing- en sales tools en evenementen- en seminarinformatie; en betere toegang tot productinformatie en de technische support teams van Cisco Systems.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5538). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.