Managed hosting door True

Zwitserland is partnerland CeBIT 2016

 

Deutsche Messe, organisator van de grote zakelijke ict-beurs CeBIT, heeft Zwitserland aangetrokken als partnerland voor CeBIT 2016. Het buurland van Duitsland is uitgenodigd omdat het zich steeds meer laat zien op de beurs; de groeiende ict-sector is inmiddels met tweehonderdduizend ict-specialisten en een waarde van circa 27 miljard Zwitserse franc de op vijf na grootste industrie in het land. De grootste ict-vakbeurs ter wereld vindt volgend jaar plaats van 14 tot en met 18 maart in het Duitse Hannover.

Zwitserland zal op de CeBIT 2016 een aantal succesvolle zakelijke toepassingen, innovatieve start-ups en interessante universitaire ict-ontwikkelingen etaleren, aldus branchevereniging ICTswitzerland. Zwitserland lost China af, dat partnerland van de CeBIT in 2015 was.

Johann Schneider-Ammann, ondernemer en lid van de Zwitserse Bondsraad, opent CeBIT 2016 op zondagavond 13 maart tijdens de openingsceremonie in het Congrescentrum in Hannover. Schneider-Ammann leidt in Zwitserland het departement van Economische Zaken en vertegenwoordigt dat departement in de Bondsraad.  

CeBIT zag in 2015 het aantal bezoekers voor het eerst sinds jaren weer stijgen: van 208.000 naar 221.000.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5536393). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.