Managed hosting door True

Adfocom nu SwyxWare Solution Partner

 

Intratel, de Nederlandse distributeur van SwyxWare, heeft Adfocom in Alphen a/d Rijn benoemd tot SwyxWare Solution Partner. Adfocom gaat de gehele lijn IP telefonie producten van Swyx voeren.

IP telefonie maakt momenteel een flinke opmars. Juist in deze tijden waar organisaties veelal gericht zijn op kostenbesparingen kan IP telefonie interessant zijn om in te investeren. Adfocom, een organisatie met 40 medewerkers, biedt een breed scala aan producten en diensten. Rolf Handofsky, directeur Adfocom zegt: ’SwyxWare is een perfecte aanvulling op onze huidige activiteiten. We krijgen steeds vaker vragen van klanten die spraak en data willen integreren en telefonie willen koppelen met hun bedrijfsapplicaties’. Intratel werkt momenteel aan de opbouw van een kwalitatief netwerk van SwyxWare Resellers en Solution Partners in Nederland en België. Ralph Dost, directeur Intratel zegt; ’Wij zijn erg blij met Adfocom als Solution Partner. Juist bedrijven uit de automatiseringsmarkt zijn uitermate goed in staat om IP telefonie te implementeren en volledig tot haar recht te laten komen. Automatiseringsbedrijven hebben kennis van IP netwerken, Windows 2000, Microsoft Exchange én integratie met software.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5526). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.