Managed hosting door True

ClientLogic verhuist van Den Haag naar Hoofddorp

 

ClientLogic, leverancier van Business Process Outsourcing in de contact centra en fulfilment branche, is verhuisd. ClientLogic heeft het pand in Den Haag verruild voor een locatie in Hoofddorp.

ClientLogic heeft op dit moment 47 vestigingen in 13 landen in Noord-Amerika, Europa en Azië en behandelt meer dan 296 miljoen klantencontacten wereldwijd. Vanuit het nieuwe pand in Hoofddorp zullen, net zoals vanuit de locatie in Den Haag, de Continentaal Europese activiteiten worden aangestuurd.

Enno Osinga, CEO Continental Europe van ClientLogic is verheugd over de nieuwe centrale locatie van het bedrijf: ‘Gezien onze internationale clientèle is het zeer belangrijk om goed bereikbaar te zijn, met de geografische centrale ligging van het nieuwe kantoor en de nabijheid van de luchthaven Schiphol zijn de mogelijkheden zeer divers. De centrale ligging zal de reistijd van en naar onze relaties en prospects in het binnen- en buitenland voor ons verkorten. Hiernaast biedt het pand ons uitstekende mogelijkheden tot uitbreiding van ons bedrijf.’

De nieuwe locatie is centraal gepositioneerd en makkelijk bereikbaar vanaf de verschillende snelwegen en met het openbaar vervoer, evenals de luchthaven Schiphol. Het nieuwe pand bevindt zich in een bedrijvengebouw dat ruime parkeergelegenheid en zakelijke groeimogelijkheden. Het nieuwe adres is:

Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp
Tel: 023 55 63 100
Fax: 023 55 63 101

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/550973). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.