Managed hosting door True

Nieuwe speler op de Nederlandse LAN-markt

 

GMT Distributions is sinds 1 april distributeur van MiLAN Technology voor de Nederlandse markt geworden. De Amerikaanse producent van wired/wireless netwerk oplossingen is nog redelijk onbekend op de Nederlandse markt.

Internationaal gezien zijn ze een stuk bekender, ook vanwege de samenwerking met Digi een aantal jaren geleden. MiLAN voert verder onder andere Print Servers en Media Converters.

GMT Distribution is erg blij met de samenwerking. Commercieel manager Pim Hoekzema:"We waren op zoek naar een betrouwbare producent van netwerkproducten, met een focus voor wireless en een stabiele en duidelijke toekomstvisie. Verder is kwaliteit voor ons van groot belang, wat onder andere tot uiting moet komen in een lange garantieperiode. Kortom, veel kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. We hebben in MiLAN precies die partij gevonden die we zochten."

Het is voor GMT de zesde lijn die getekend is in een relatief korte periode. GMT heeft als focus de Linux, Unix en SBC markt. Naar verwachting zal het portfolio uit maximaal zeven lijnen bestaan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/549105). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.